Over ons

 

Op deze pagina vindt u een kleine geschiedenis over juwelier de Gouden Wiek.

Juwelier de Gouden Wiek, gevestigd aan de Molenstraat 3-B in Haaksbergen, opende haar deuren in augustus 1990. De juwelierszaak heeft ook een eigen goudsmidatelier waarin Leo van Gasselt sinds de oprichting het goud en zilver reparatiewerk voor eigen handen neemt.

Leo, geboren in Venlo, belandt via enkele omwegen bij verscheidene goudsmeden en juweliers in 1986 in Haaksbergen. Hier wonend krijgt hij werk bij juwelier Hartmann in Enschede. Helaas sluit deze juwelier binnen enkele jaren haar deuren en zo begint Leo, samen met zijn vrouw Lies, Juwelier de Gouden Wiek.

Binnen een korte tijd weten zij de zaak op te bouwen naar een juwelier die een goede naam in Haaksbergen heeft, met een gevarieerd assortiment van sieraden, horloges en reparaties in eigen atelier. In 2005 kwam hun zoon Ludo in de zaak om zich vakbekwamer te maken. Hier werkte hij in eerste instantie in loondienst als verkoopmedewerker en maakte hij nieuw werk als goudsmid. Later werd hij mede-eigenaar. Al sinds de oprichting van Juwelier de Gouden Wiek is Henny het vertrouwde gezicht in het weekend als verkoopmedewerkster.

Helaas zijn wij per 1 september met onze winkel aan de Molenstraat gestopt wij willen u bedanken voor de jaren lange klandizie.

Contact gegevens:

Tel: 06-15650100
E-mail: info@degoudenwiek.nl

Comments are closed.

UA-46276820-1